De pe o masa festiva nu pot lipsi pateurile. Aceasta reteta de pateuri cu branza este delicioasa.
De pe o masa festiva nu pot lipsi pateurile. Aceasta reteta de pateuri cu branza este delicioasa. Margarina se freaca spuma timp de zece minute. Se adauga apoi branza de vaci, un praf de sare si se amesteca bine. Se adauga apoi faina si se framanta bine aluatul, dupa care se pune la rece. Pentru umplutura se ametseca smantana cu branza sarata rasa, si un galbenus de ou. Din aluat de intinde o foaie, se taie in patrate mici si se pune umplutura pe un colt. Se strang colturile pateurilor, se ung cu albus batut spuma si se coc pateurile la foc mare.
Se servesc dupa ce s-au racit, cu must sau bere.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii