Patratele de foietaj pentru mic dejun

Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Patratele de foietaj pentru mic dejun

Ingrediente

  • patratele de foietaj (sau bucati mai mari si taiate)
  • masline fara samburi
  • parizer
  • sunca
  • carnaciori
  • cascaval
  • legume (rosii
  • ardei)
  • eu am folosit ciuperci de data asta
  • piper
  • 1 ou batut cu niscai unt lichid (margarina).

Mod de preparare

Punem patratelul diagonal si il umplem cu cele spuse mai sus, parizer, masline, cascaval, ciuperci, inchidem patratelul pe diagonala, ungem colturile cu ou.

Le facem si pe celelalte si le punem in tava, le ungem din belsug cu ou si le dam la cuptor la 200 gr timp de 25-30 minute. Si gata!


Sunt foarte bune la micul dejun sau ca si aperitiv. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci