Pernute cu branza feta

Pernutele cu branza feta sunt ideale ca si aperitiv sau ca si insotitor la bere. Pentru ale pregati mai intai curatam ardeii si ii punem la copt intr

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Pernute cu branza feta

Ingrediente

  • 1 pachet de foietaj
  • 200 gr branza feta
  • 200 gr masline verzi (de preferat fara samburi)
  • 2 ardei kapia
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • piper
  • sare daca este cazul
  • rozmarin

Mod de preparare

Pernutele cu branza feta sunt ideale ca si aperitiv sau ca si insotitor la bere. Pentru ale pregati mai intai curatam ardeii si ii punem la copt intr-o tigaie.

Dupa ce s-au copt, le-am luat pielita si i-am taiat fasii. Cat s-au copt ardeii, am taiat maslinele in doua.

Am taiat si branza feta si aluatul l-am impartit in 6 patrate cat de cat egale. Pe cate o jumatate de patrat se pune branza, masline, ardei.

Am presarat rozmarin macinat si piper.

Am batut oul, am uns marginile patratului. Am unit partile si am presat marginile cu o furculita.

Le-am asezat pe tava tapetata cu hartie de copt si le-am uns din belsug cu restul de ou. Le-am dat la cuptor la 180 de grade Celsius, pentru 20 de minute


Se pot manca si calde si reci. Pot fi insotite de salata. Reteta Pernute cu branza feta a fost propusa de droopina pe forum culinar.ro

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori