Se framinta totul cu lapte la temperatura camerei. Se fac bile rotunde din aluat care se intind cu sucitorul. Grosimea foii e cca de jumatate de centi
Se framinta totul cu lapte la temperatura camerei.
Se fac bile rotunde din aluat care se intind cu sucitorul. Grosimea foii e cca de jumatate de centimetru
Se prajesc intr-o tigaie antiaderenta sau in tigaia de facut clatite dar fara a pune ulei.
Pofta buna!
Reteta Piadina (lipie) a fost propusa de giulia.2006 pe forum culinar.ro
Alta reteta : Shawarma
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii