Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul la framintat pina se dezlipeste de v
Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul la framintat pina se dezlipeste de vas. Se lasa la dospit vreo 40 min.
Ingredientele pentru umplutura 1 le-am pus in tigaie, la foc mic, si le-am ametit de cap.
A crescut si coca. O punem pe masa si taiem bucati pe care intindem rotunde. Punem o lingura de umplutura, ungem marginile cu ou (ca ssa se lipeasca mai bine), indoim si presam cu furculita.
Terminam de impachetat, le ungem cu ou, le mai lasam 20 minute (pina se incinge cuptorul). Le coacem la 225 gr 12-15 minute.
Pofta buna!
Reteta Pirogi a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Pateuri cu ricotta si spanac,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Pateuri cu ciuperci
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii