Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul la framintat pina se dezlipeste de v
Se topeste untul pe foc, se adauga laptele (sa fie 37 gr), se dizolva si drojdia in amestecul asta. Se baga totul la framintat pina se dezlipeste de vas. Se lasa la dospit vreo 40 min.
Ingredientele pentru umplutura 1 le-am pus in tigaie, la foc mic, si le-am ametit de cap.
A crescut si coca. O punem pe masa si taiem bucati pe care intindem rotunde. Punem o lingura de umplutura, ungem marginile cu ou (ca ssa se lipeasca mai bine), indoim si presam cu furculita.
Terminam de impachetat, le ungem cu ou, le mai lasam 20 minute (pina se incinge cuptorul). Le coacem la 225 gr 12-15 minute.
Pofta buna!
Reteta Pirogi a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Pateuri cu ricotta si spanac,
Pateuri rapide cu sunca si crema de branza,
Pateuri cu ciuperci
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii