Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat s
Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat si intaritorul alimentar si coacem in cuptorul pre-incalzit la 200 de grade 40 de minute. Prajim ceapa taiata marunt in apa cu ulei, presaram cu sare, condimentam cu oregano sau condimente pentru pizza, adaugam pasta de rosii, diluam cu putina apa si fierbem 2 minute. Sosul astfel preparat il turnam peste costrei si il nivelam. Stratificam cu tuchini si rosii taiate rondele si felii de cascaval afumat, presaram cu sare si razuim cascaval deasupra, punem la cuptor ½ ora la 200 de grade. Lasam sa se raceasca sa putem felia. Se poate prepara si cu carnat sau sunca in functie de preferinte.
Alte retete recomandate:
ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Supa de rosii
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii