Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat s
Spalam bine costreiul, il strecuram si il punem intr-o tava de 23 de cm, turnam apa in proportie de 1:4, presaram sare, adaugam 1 lingura de delicat si intaritorul alimentar si coacem in cuptorul pre-incalzit la 200 de grade 40 de minute. Prajim ceapa taiata marunt in apa cu ulei, presaram cu sare, condimentam cu oregano sau condimente pentru pizza, adaugam pasta de rosii, diluam cu putina apa si fierbem 2 minute. Sosul astfel preparat il turnam peste costrei si il nivelam. Stratificam cu tuchini si rosii taiate rondele si felii de cascaval afumat, presaram cu sare si razuim cascaval deasupra, punem la cuptor ½ ora la 200 de grade. Lasam sa se raceasca sa putem felia. Se poate prepara si cu carnat sau sunca in functie de preferinte.
Alte retete recomandate:
ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Supa de rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii