O reteta pentru gusturi rafinate. Este gata in numai 5 minute, suficient pentru ca savoarea ingredientelor sa se intrepatrunda. Pentru un plus de aroma, alege Blatul Pizza casei cu usturoi si ierburi aromatizate.
Intinde smantana de gatit pe blatul de pizza.
Taie emmentaler-ul, cheddar-ul si branza Brie cubulete;
Dispune emmentaler-ul si cheddar-ul pe blatul de pizza;
Adauga frunzele de busuioc peste;
Presara piper negru pe deasupra;
Pune apoi cubuletele de Brie;
Rupe bucati de gorgonzola si pune-le deasupra;
Unge o tava de pizza cu putin ulei si pune pizza in ea;
Introdu-o in cuptorul incins in prealabil la 210 grade C, pentru 5 minute;
Intra pe www.alkapizzacasei.ro si poti castiga o vacanta in Italia!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii