Taie margarina cu cutitul si freac-o intre degeete cu faina cernuta. Adauga un praf de sare si praful de copt, otetul si apa si framanta bine. Da alua
Taie margarina cu cutitul si freac-o intre degeete cu faina cernuta. Adauga un praf de sare si praful de copt, otetul si apa si framanta bine. Da aluatul forma de bila, inveleste-l intr-o folie si sa-l la rece cel putin sase ore. Pentru umplutura, caleste ceapa in ulei, pana devine aurie. Adauga carnea, putina sare si piper si lasa sa se patrunda. Dupa un sfert de ora, pune sucul de rosii. Ia-l de pe foc, lasa sa se racoreasca bine, adauga cimbru, un ou si smantana. unge o tava cu ulei si tapeteaza cu faina, pune o foaie intinsa, adauga umplutura si a doua foaie. cresteaza de la inceput foaia de deasupra cu un cutit cu lama subtire, unge cu ou batut si da la cuptorul incins pentru 30 de minute.
Alte retete:
Papanasi fierti
Placinta cu dovleac
Gogosi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii