Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se scoate si se unge cu margarin
Faina se amesteca cu un praf de sare, jumatate din cantitatea de margarina topita si smantana. Se framanta bine, apoi se scoate si se unge cu margarina ramasa. Se framanta din nou si se lasa iar la rece. Separat se curata ciupercile, se spala si se toaca marunt. Se adauga ceapa si carnea si se pun la calit, cu o ceasca de ulei. Se lasa pe foc mic jumatate de ora si se amesteca. Se ia apoi de pe foc, se lasa la racit, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza. Se scoate aluatul de la rece sis e imparte in patru. Se pune umplutura peste fiecare foaie, care se ruleaza apoi pe lungul ei si se asaza toate pe o tava care se introduce in cuptorul cald.
Se serveste rece.
Alte retete culinare:
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii