Se pune spanacul tocat cu ceapa si cu sarea la prajit in amestecul de ulei. Cand s-a inmuiat ceapa se adauga usturoiul, mararul si piperul si se mai l
Se pune spanacul tocat cu ceapa si cu sarea la prajit in amestecul de ulei.
Cand s-a inmuiat ceapa se adauga usturoiul, mararul si piperul si se mai lasa vreo 3 minute, dupa care se stinge focul.
Se adauga branza si aiurtul, si se lasa la racit.
Se pune in foi si se ruleaza.
Se baga la cuptor la 220 grade cam 20 minute. Cu 5 minute inainte de stingerea focului se presara un pic de branza rasa. Dupa stingere se lasa la racit in cuptorul intredeschis, apoi se scoate tava.
Se taie si se aseaza pe farfurie.
Pofta buna!
Reteta Placinta cu spanac a fost propusa de ariadna pe forum culinar.ro
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Placinta cu spanac si brinza sau praz,
Placinta cu spanac si carne de pui ,
Placinta cu spanac
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii