O placinta usor de facut,cu un aspect deosebit.Ne putem incanta oaspetii cu aceasta placinta.
Ceapa se toaca foarte fin si se pune la calit in putin ulei.Adaugam spanacul congelat si amestecam pana cand se decongeleaza intreaga cantitate.Luam de pe foc,adaugam usturoiul pisat,branza feta si cascavalul ras. Lasam compozitia sa se raceasca foarte bine. Din foaia de aluat foietaj taiem doua cecuri egale(28-30cm in diametru) Asezam in tava prima foaie punem cantiatea de spanac pe foaie. Eu am intins uniform insa am gresit trebuie o gramajoara la mijloc si pe margine un cerc.Lasam 1,5 cm pe margine aluat curat si intre cerc si mijloc un spatiu cam de 1 cm. Cu o furculita lipim marginile foilor iar la mijloc lipim aluatul unul de altul prin presare usoara cu o cana sau un pahar. Crestam apoi cercul la distanta de 2-3 cm si rasucim apoi fasiile de aluat,toate in acelasi sens una dupa alta. Ungem cu ou si dam la cuptor pana capata o culoare frumos aurie.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii