Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu, le framantam cu restul ingredientelor pana obtinem un aluat usor de intins. Il rulam si il intindem din nou.
Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu, le framantam cu restul ingredientelor pana obtinem un aluat usor de intins. Il rulam si il intindem din nou. Il impaturim si il lasam sa se odihneasca ½ ora. La sfarsit intindem aluatul la ½ de cm grosime, il taiem in dreptunghiuri pe care le prajim in ulei fierbinte.
Alte retete recomandate
Turta dulce
Galuste prune
Prajitura cu visine

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeura
O mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii