Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu, le framantam cu restul ingredientelor pana obtinem un aluat usor de intins. Il rulam si il intindem din nou.
Amestecam faina cu bicarbonatul de sodiu, le framantam cu restul ingredientelor pana obtinem un aluat usor de intins. Il rulam si il intindem din nou. Il impaturim si il lasam sa se odihneasca ½ ora. La sfarsit intindem aluatul la ½ de cm grosime, il taiem in dreptunghiuri pe care le prajim in ulei fierbinte.
Alte retete recomandate
Turta dulce
Galuste prune
Prajitura cu visine
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragede1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii