Amestecam faina cu otetul dizolvat in putina apa si sare. Turnam apa cat incape, pana obtii un aluat omogen. Il lasam la rece, invelit intr-uns ervet
Amestecam faina cu otetul dizolvat in putina apa si sare. Turnam apa cat incape, pana obtii un aluat omogen. Il lasam la rece, invelit intr-uns ervet pentru 20 minute. Calim legumele tocate marunt, adaugam nuca, ciuperci si masline. Presaram sare si piepr dupa gust si lasa sa scada. Intinde aluatul, pune in mijloc margarina si impacheteaza, apoi intinde din nou, de data asta foarte subtire.
Taiem patrate de 8 cm si punem in mijloc o lingurita cu umplutura, unim doua colturi opuse si apoi doua, opuse astfel incat sa obtii un triunghi bine infasurat. Rumenim placintelele in baie de ulei incins
Alte retete recomandate
Ciuperci la cuptor
Varza murata
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii