Rondelele cu ierburi sunt ideale pentru un aperitiv ori pentru o gustare. Puteti pregati rondelele foarte simplu folosind aluat si condimente. Rondelele sunt niste apritive festive ce pot fi pregatite cu orice ocazie.
Rondelele cu ierburi sunt ideale pentru un aperitiv deosebit sau doar pentru o gustare.
Intr-un bol se pune faina, praful de copt, sarea, ierburile si ardeiul iute. Adauga laptele si 2 linguri de ulei, iar daca mai e nevoie se poate adauga si a treia.
Se pune aluatul pe suprafata de lucru si se framanta aluatul. Se formeaza o foaie de 1 cm, se presara branza si se ruleaza intr-un sul.
Se taie 10 rondele care se aseaza pe tava de copt. Se apasa putin rondelele si se da tava la cuptorul preincalzit.
Se coc la 200 C cam 15 minute.
Rondelele cu ierburi se servesc ca si gustare impreuna cu o bere rece sau un pahar de vin alb sec si un platou de branza.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii