Numai bune de luat la pachet.
Aluat:
Intr-un bol amestecam faina cu sarea, zaharul, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untura, drojdia dizolvata in putin lapte caldut, amestecam dupa care incepem sa framantam adaugand treptat laptele pana rezulta un aluat omogen.
Acoperim si lasam la dospit 30 min. Intre timp pregatim umplutura-intr-o tigaie calim ceapa tocata marunt, impreuna cu ardeiul tocat, adaugam rosiile cu tot cu sos, carnea tocata, condimente dupa gust si lasam pe foc cca 10 min.
Oprim focul, adaugam cascavalul dat prin razatoare, patrunjelul verde tocat, amestecam si lasam sa se raceasca bine.
Impartim aluatul in 2 bucati si din fiecare bucata intindem o foaie, adaugam un strat de carne si rulam strans ca sa formam un rulou. Cu un cutit bine ascutit taiem rulouri de cca 2-3 cm, le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Acoperim tava si lasam 30 min sa se odihneasca.
Ungem cu oul batut cu putin lapte si dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumesc frumos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii