Saleuri

Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 150 g margarina
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri de ulei
  • ½ de lingurita de sare
  • drojdie cat o nuca
  • 100 ml lapte.

Mod de preparare

Pentr aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase, acestea se dau cu ou si cu cascaval, apoi se coc la foc iute.


Saleurile se servesc dupa ce s-au racit, alaturi cu un pahar de vin sau bere.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci