Aceste saratele se umple cu o crema de branza topita. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de cascaval, oua, faina si branza topita.
Aceste saratele se umple cu o crema de branza topita. Pentru a prepara aceste aperitive delicioase, avem nevoie de cascaval, oua, faina si branza topita. Se freaca untul cu un praf de sare si cu galbenusurile, apoi se adauga cascavalul ras. Se toarna pe rand doua linguri cu apa si se freaca dupa fiecare. Se adauga faina si se framanta pana se obtine un aluat potrivit de moale. Se pune aluatul la rece pentru jumatate de ora. Se intinde o foaie groasa de un deget, se taie rondele cu un paharel de vin si se asaza intr-o tava presarata cu faina, apoi se dau la cuptor. Se prepara, pe foc, un sos alb din faina, unt si lapte si cand s-a ingrosat se amesteca cu branza topita si se freaca bine pana devine o pasta. Jumatate din rondelele coapte se ung cu sosul alb, iar celelalte se pun deasupra si se dau din nou in cuptor.
Cand sunt gata, se servesc calde cu un pahar de tuica.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii