Saratele bune

Daca iti place sa mananci saratele bune, incearca acesata reteta. Pentru a le prepara ai nevoie de cateva ingrediente simple.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pachet de unt 250 gr
  • 2 linguri untura
  • 200 gr smantana
  • 2 oua intregi
  • 1 lingura sare
  • 1 pachetel drojdie (50 gr)
  • faina cat cuprinde cam 650 gr

Mod de preparare

Daca iti place sa mananci saratele bune, incearca acesata reteta. Pentru a le prepara ai nevoie de cateva ingrediente simple. Se topeste putin untul, se pune untura, smantana, ouale, sarea, drojdia. Se amesteca putin ingredientele pana se dizolva drojdia. Se pune faina si se framanta in continuare. Aluatul care se rezulta nu e nici moale nici tare. Se intinde aluatul , se unge cu ou, se rade cascaval. Cine vrea poate sa puna si chimen. La 200 de grade cam 15 minute, vedeti dupa culoare, si gata .


Se servesc langa bautura.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu caise si iaurt

Prajitura cu caise si iaurt

Retete dietetice

Prajitura cu caise si iaurt
Rotite din vinete umplute

Rotite din vinete umplute

Aroma toamnei pe platou

Rotite din vinete umplute
Dovlecei si vinete pane

Dovlecei si vinete pane

Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta

Dovlecei si vinete pane
Cele mai apreciate rețete
Parteneri
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gustos.RO

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
ReteteCulinare.RO

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata

Tarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...

Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata