Reteta de saratele cu drojdie este foarte delicioasa. Saratelele preparate cu drojdie sunt mai gustoase decat cele simple.
Reteta de saratele cu drojdie este foarte delicioasa. Saratelele preparate cu drojdie sunt mai gustoase decat cele simple. Drojdia inmuiata in lapte se amesteca impreuna cu faina, zaharul, laptele ramas si untul topit. Se adauga galbenusurile, sare dupa gust si se framanta bine, pana se obtine un aluat omogen. Aluatul se lasa la crescut in loc caldut, apoi se intinde o foaie groasa de 1 cm. Se taie foaia in fasii lungi de 10-12 cm si late de 2 cm, care se ung cu albus batut. Se presara cu chimen, sare si se asaza intr-o tava, cu distanta intre ele. Se lasa apoi la rumenit in cuptorul incins, la foc potrivit.
Se servesc calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii