Carnea se da prin masina de tocat, ceapa se taie marunt, iar apoi se separa albusul unui ou de galbenus. Carnea se pune intr-un vas impreuna cu ceapa
Carnea se da prin masina de tocat, ceapa se taie marunt, iar apoi se separa albusul unui ou de galbenus. Carnea se pune intr-un vas impreuna cu ceapa si uleiul. Amestecul se caleste pe foc mic pana scade zeama de carne de tot, apoi se lasa la racit. Se adauga un ou intreg, se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se amesteca pana la omogenizare si se foloseste rece. Se intinde foaia si se pune umplutura. Se ruleaza, se taie oblic bucati care sa arate ca pateurile, se ung bucatile cu galbenus batut sis se coc la foc potrivit o jumatate de ora. Se scot dupa ce s-au rumenit si se servesc calde si reci.
Alte retete culinare:
Turta dulce
Cozonac moldovenesc
Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii