Framanta un aluat potrivit de tare din apa, ulei, sare si faina. Separat, freaca margarina cu sapte linguri cu fulaina. Intinde o foaie, unge-o cu jum
Framanta un aluat potrivit de tare din apa, ulei, sare si faina. Separat, freaca margarina cu sapte linguri cu fulaina. Intinde o foaie, unge-o cu jumatate din amestecul de margarina, impatureste-o si da la rece pentru 15 minute. intinde din nou si unge foaia cu restul de margarina. Pune la fiert morcovul cu ceapa si telina. Cand sunt aproape gata, adauga fileurile si mai lasa cinci minute. Scoate pestele si legumele. Taie cubulete morcovul si teliana si trage-le intr-o tigaie cu unt, impreuna cu ceapa verde tocata marunt. Intinde o foaie subtire, aseaza sunca, fileurile de peste si umplutura. Ruleaza, unge cu amestecul de ou si smantana si pune in tava tapetata cu hartie de copt.
Alte retete culinare:
Zacusca de ciuperci
Ardei umpluti
Papanasi fierti
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii