500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei lu
500 grame jumari pregatite din cuburi de soia, cu deosebirea ca inaite de prajire, cuburile inmuiate de soia se taie in 3-4 bucati. Se fierb taitei lungi din 350 grame de faina, apoi fara capac, incalzind incet, se amesteca si 250 grame branza de vaci, zdrobita cu furculita.
Se amesteca incet, cu lingura de lemn. Apoi se adauga jumarile bine prajite, maruntite, dupa gust saram si servim cald.La servire se stropeste cu putina smantana.
Alte retete recomandate
Tocanita cu ciuperci
Tocanita cu vinete
Tocanita pui cu ciuperci

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii