Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le. Se framanta aluatul pana devine elastic.Se lasa la odihnit 10 minute. Se intinde
Se cerne faina.Se adauga sarea,uleiul,drojdia frecata cu zahar si le.
Se framanta aluatul pana devine elastic.Se lasa la odihnit 10 minute.
Se intinde o foaie ,se decupeaza sfere de ce dimensiune doriti.
Marginile sferelor se indoaie ca la coltunasi.
Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Tartele se ung cu cate o lgt de zacusca,se presara casul/cascavalul ras ,se adauga sunculita taiata cubulete, rondelele de dovlecel ca o floricica si cate o rosie cherry in mijloc.
Se coc in cuptorul preincalzit/175 grade C cca 20 minute.
Pofta buna!
Reteta Tarte aperitive cu dovlecei a fost propusa de raducristina pe forum culinar.ro
Alte retete de tarte gasiti aici:
Tarta cu legume
Tarta de post cu ciuperci
Tarta cu dovlecei si branza de capra
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii