Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm. O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua. Tapetati fundul si marginile ta
Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm.
O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua.
Tapetati fundul si marginile tavii cu o foaie obtinuta din jumatate de aluat.
Luam branza de vaci si o amestecam cu telemeaua, cu ierburile spalate, oparite si taiate marunt si cu 2 oua.
Se condimenteaza si se toarna amestecul peste foaia de aluat.
Fierbem 3 oua le curatam si le taiem in sferturi.
Asezati ouale fierte peste amestecul de branza din tava.
Intindeti o foaie din aluatul ramas. Decupati din ea doi, trei iepurasi.
Acoperiti amestecul din tava.
Pe margine, asezati un sul de aluat si deasupra iepurasii decupati.
Ungeti cu ou batut turta si coaceti-o la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste uniform, aproximativ 45 min.
Alte retete de Pasti
Cheescake brownie
Pasca
Pasca poloneza
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii