Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm. O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua. Tapetati fundul si marginile ta
Se unge cu ulei o tava rotunda cu diametrul de 25cm.
O tapetam cu faina. Se imparte aluatul in doua.
Tapetati fundul si marginile tavii cu o foaie obtinuta din jumatate de aluat.
Luam branza de vaci si o amestecam cu telemeaua, cu ierburile spalate, oparite si taiate marunt si cu 2 oua.
Se condimenteaza si se toarna amestecul peste foaia de aluat.
Fierbem 3 oua le curatam si le taiem in sferturi.
Asezati ouale fierte peste amestecul de branza din tava.
Intindeti o foaie din aluatul ramas. Decupati din ea doi, trei iepurasi.
Acoperiti amestecul din tava.
Pe margine, asezati un sul de aluat si deasupra iepurasii decupati.
Ungeti cu ou batut turta si coaceti-o la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumeneste uniform, aproximativ 45 min.
Alte retete de Pasti
Cheescake brownie
Pasca
Pasca poloneza
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii