Urdoaicele sunt produse de panificatie sarate foarte gustoase. Cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de lamaie si amestecam.
Urdoaicele sunt produse de panificatie sarate foarte gustoase. Cernem faina, adaugam zaharul, sarea, coaja de lamaie si amestecam. Facem gaura in mijloc, adaugam ouale batute, drojdia dizolvata cu putin lapte, adaugam uleiul si berea si incepem sa framantam adaugand treptat laptele. Lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.
Amestecam bine urda cu ouale, sarea, zaharul, adaugam mararul tocat si amestecam.
Intindem o foaie de cca 0.5 grosime, taiem patratele si punem 1 lingura de compozitia de umplutura, strangem colturile (le unim).
Asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le lasam sa mai creasca 30 min, dupa care le ungem cu oul batut bine.
Dam la cuptor pana urdoaicele se rumenesc frumos.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii