Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare si caleste iute varza tocata marunt, ceapa taiata solzisori si morcovul ras. la final, adauga nucile s
Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare si caleste iute varza tocata marunt, ceapa taiata solzisori si morcovul ras. la final, adauga nucile si caleste putin impreuna. Adauga in faina putin sare si apa calda cat sa framanti un aluat moale si uscat. Lasa-l sa se odihneasca cateva minute la cald, intinde-l bine cu facaletul si taie-l patratele. Umple fiecare patratel cu o lingurita de amestec. Uneste capetele aluatului fie sub forma de bocceluta, fie sub forma de coltunas sau rasuceste aluatul la capete ca pe bomboanele de pom. Unge varzarile cu untura sau unt si da-le la cuptorul incins pana se rumenesc.
Alte retete:
Placinta cu spanac si carne de pui
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii