Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare si caleste iute varza tocata marunt, ceapa taiata solzisori si morcovul ras. la final, adauga nucile s
Pune uleiul la incins intr-o tigaie incapatoare si caleste iute varza tocata marunt, ceapa taiata solzisori si morcovul ras. la final, adauga nucile si caleste putin impreuna. Adauga in faina putin sare si apa calda cat sa framanti un aluat moale si uscat. Lasa-l sa se odihneasca cateva minute la cald, intinde-l bine cu facaletul si taie-l patratele. Umple fiecare patratel cu o lingurita de amestec. Uneste capetele aluatului fie sub forma de bocceluta, fie sub forma de coltunas sau rasuceste aluatul la capete ca pe bomboanele de pom. Unge varzarile cu untura sau unt si da-le la cuptorul incins pana se rumenesc.
Alte retete:
Placinta cu spanac si carne de pui
Placinta cu dovleac
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii