Briosele din drob de pui sunt o minunata idee de prezentare a drobului de pui pentru masa pascala, dar nu numai. Briosele pot fi servite ca si aperitiv.
E imposibil sa treaca Pastele fara sa avem si putin drob, nu? Si pt. ca multi dintre noi considera mielul o carne mai greu de digerat, iata si o varianta mai dietetica, din pui..de data aceasta sub o alta prezentare.
Se fierb inimile, ficateii si pieptul de pui. Dupa racire, se proceseaza in robotul de bucatarie toate ingredientele mentionate, pana obtinem o pasta fina (granulozitatea o reglati dupa preferinta). Ungem formele de briose cu putin ulei, le umplem cu compozitia de mai sus si dam la cuptor pana devin ferme si usor rumenite. le lasam la racit, iar abea dupa aceea le scoatem din forme, le aranjam pe platou, decoram si servim.
Enjoy!
Cu aceasta reteta doresc sa particip la concursul Castiga timp - testeaza produse Philips, care a inceput deja pe data de 22.04. Ma bucur tare mult ca am reusit si eu sa aflu la timp de aceasta campanie, mai ales ca am mare nevoie de un astfel de produs pt. testat. Trebuie sa recunosc ca pana acum am avut un robot de bucatarie de care am fost foarte multumita, dar care a cedat de curand. Din pacate, timpul meu liber este, practic inexistent, eu tot alergand intre serviciu, casa si navete, iar oboseala si criza de timp si-au facut simtita prezenta. Practic, aceste produse Philips sunt o minune la casa omului, pt. ca injumatatesc timpul petrecut la prepararea retetelor, iar eu as putea sa ma ocup de multele treburi ramase in urma.
- acest mod de prezentare arata foarte frumos pe un platou cu preparate specifice de sarbatori si prezinta avantajul portiilor individuale de drob de pui deja pregatite.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtImi era dor de o mincarica calda, de o tocanita cu sos...a iesit un papricas delicios, iar galustele cum le fac rar nu mai...
Papricas de vitel cu galusteGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii