Reteta preferata pentru Paste.
Organele de ied spalate si curatate bine, se pun la fiert pana se intrepatrund bine. Intr-o alta cratita, se pune la fiert ceapa si carnea tocata, pana se patrund. Dupa racire, organele se dau prin masina de tocat, apoi acestor organe se adauga carnea fiarta si ceapa. Adaugam patrunjelul si ceapa verde, apoi ouale, usturoiul, boiaua, sarea si piperul. Amestecam pana la omogenizare. Desprindem pielita de pe coaste cu grija, in asa fel incat sa nu se rupa pana obtinem un buzunar, pentru asta ne putem ajuta de o lingura de lemn. In buzunarasul obtinut, introducem umplutura si o repartizam peste toata suprafata. Coasem apoi cu scobitori. Dupa terminarea acestei operatiuni, ungeti coasta cu sare si piper.
Intr-o tava unsa cu ulei, punem coasta, o acoperim cu o folie de aluminiu si o lasam la cuptor, aproximativ o ora, apoi se scoate folia si se mai lasa cateva minute, pana se rumeneste bine.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii