Drobul de porc cu broccoli este potrivit pentru masa de Paste.
Ficatul si carnea de porc se pun la fiert in vase separate cu apa si sare. Se spumeaza si se lasa pe foc circa 30 minute. Morcovii se fierb, tot in apa cu sare, separat. Dupa racire se trec prin masina de tocat impreuna cu ceapa. Amestecul de ficat si carne se framanta cu laptele folosind lingura de lemn si se potriveste gustul cu sare si piper. In acest amestec se adauga patrunjel tocat. Se adauga cele sase galbenusuri si apoi albusurile batute spuma.
Intr-o tava de cozonac unsa cu putin ulei si tapetata cu faina, se pune jumatate din amestecul tocat. Apoi, dupa gust, se pun frunele de patrunjel sau buchetelele de broccoli, asa cum s-ar pune oua fierte.
Se acopera cu restul amestecului de ficat si carne. Pe deasupra se unge cu un ou. Tava se pune la cuptor, la bain mare, pentru o ora jumatate. Se taie numai dupa ce s-a racit.
Drobul de porc cu broccoli se serveste alaturi de ceapa verde.
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padureSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramel
Comentarii