1. Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat). 2. In acest timp, zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. 3. Can
Drob de pui
1. Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare (ficatul se fierbe separat). 2. In acest timp, zarzavatul se curata, se spala si se taie marunt. 3. Cand sint fierte, maruntaiele se trec prin masina de tocat (se poate folosi robot sau mixer), apoi se amesteca cu verdeata tocata si 2 oua batute. Se pune sare, piper dupa gust. 4. Compozitia se toarna intr-un vas cu hirtie de copt (sau unsa cu ulei si tapetata cu faina), iar pe deasupra se intinde oul batut bine. 5. Se coace cam 35-40 de minute. (reteta din 'Practic'). Eu am folosit alte proportii, am pus jumatate de kilogram de ficat, jumatate de pipote si aproape 300 de grame de inimi de pui. Asa ca am marit si numarul de oua folosite etc. ...L-am facut relativ recent, pentru noi, asa ca nu l-am mai ornat... cine vrea sa iasa frumos, pune in tava oua fierte si deasupra toarna compozitia racita.... ca sa fie frumos in sectiune!
Reteta propusa de Gabriela Carmen Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii