O reteta de drob, facut cu ficat de pui si multe verdeturi
Tocam verdeturile.
Ficatul de pui il punem la fiert in apa fara sare.
Il lasam la racit dupa care il taiem cubulete.
Batem ouale crude pe care le amestecam cu ficatul de pui, verdeturile, sare si piper dupa gust.
Turnam compozitia intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt.
Pe mijloc, pe lung asezam ouale fierte de prepelita si dam tava la cuptor pentru cca 45 de minute, pana se leaga drobul.
Il lasam la racit dupa care il putem servi.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloO reteta usor de pregatit si este dietetica.
Salata de ciuperci, hulughiteSe fierb merele taiate in sferturi in 500 ml de apa. Cand merele s-au inmuiat, se strecoara prin sita si se preseaza usor cu...
Peltea de portocale Ciocolata, branza dulce, portocale si sirop de artar....o minunatie dulce!
Rulada elvetiana cu doua feluri de ciocolataSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii