Retete de pasti

Friptura de iepure

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 1h 
abetina postat de
Postat pe: 19-04-2017
Adaugă în cartea de bucate
Alternativa la miel, iepurele cu carnea foarte gusoasta si sanatoasa.

ingrediente

10 portii

   1 iepure de tara
   200 ml vin
   1 lingurita amestec condimente
   1/2lingurita tarhon
   1/2 lingurita usturoi praf
   4-5 foi de foi de dafin
   1 lingurita sare
   100 ml ulei

mod de preparare

Iepurele se portioneaza, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine. Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!
Incearca si Papillote de miel cu praz, morcov si portocala
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Retete de pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite