Se bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intr-un bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei masline, usturoiul, chill
Se bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intrun bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei masline, usturoiul, chilli flakes, oregano, coaja si sucul de lamaie, sarea si maslinele Se amesteca bine, se acopera si se dau la rece cel putin jumatate de ora inainte de a le pregati. Se incinge restul de ulei; se da la o parte marinata de pe cotlete si se prajesc 2-3 minute pe ambele parti la foc mai iute. Se da focul mai incet si se adauga marinata peste cotlete. Se adauga si o lingura, doua de apa ca aiba ceva lichid in care sa se faca. Se lasa cam 5 minute sau, putin mai mult apoi se transfera cotletele pe farfurii iar peste acestea se presara patrunjelul tocat si ardeiul iute. Se pot servi cu cartofi noi, cu o infuzie de unt, patrunjel, menta, sare, piper.
Reteta propusa de Rebella Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii