Se bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intr-un bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei masline, usturoiul, chill
Se bat cotletele de miel cu ciocanul pe ambele parti si se pun intrun bol. Peste acestea se adauga cele doua linguri de ulei masline, usturoiul, chilli flakes, oregano, coaja si sucul de lamaie, sarea si maslinele Se amesteca bine, se acopera si se dau la rece cel putin jumatate de ora inainte de a le pregati. Se incinge restul de ulei; se da la o parte marinata de pe cotlete si se prajesc 2-3 minute pe ambele parti la foc mai iute. Se da focul mai incet si se adauga marinata peste cotlete. Se adauga si o lingura, doua de apa ca aiba ceva lichid in care sa se faca. Se lasa cam 5 minute sau, putin mai mult apoi se transfera cotletele pe farfurii iar peste acestea se presara patrunjelul tocat si ardeiul iute. Se pot servi cu cartofi noi, cu o infuzie de unt, patrunjel, menta, sare, piper.
Reteta propusa de Rebella Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii