Se curata carnea de pielite si tendoane si se taia in 4 felii mai groase. Se spala si se scurge de apa apoi resarati-o cu sare si piper. Bateti ouale
Se curata carnea de pielite si tendoane si se taia in 4 felii mai groase. Se spala si se scurge de apa apoi resarati-o cu sare si piper. Bateti ouale cu un praf de sare, apoi adaugati alunele macinate, cimbrul si rozmarinul tocat marunt. Treceti feliile de carne prin acest amestec si puneti-le intr-o tava mai mare in care ati pus uleiul. Spalati bine cartofii folosind o perie, taiati-i pe cei mai mari in 2 sau in 4 si puneti-i in tava, imprejurul bucatilor de came. Se pune tava in cuptorul incins si se coace la foc potrivit pana cand carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii