Recunosc: nu imi prea place sa framant ( desi ma descurc), motiv pentru care retetele mele vor fi mereu destul de simple si rapide. Si cum pasca nu poate lipsi de pe masa de Paste, am inventat o reteta pe gustul meu.
Punem ouale intr-un castron suficient de mare impreuna cu praful de sare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si mixam pana cand devin spumoase.
Adaugam branza sfaramata si margarina la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.
Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam
bine.
La final adaugam smantana si apoi stafidele.
Stingem praful de copt cu zeama de lamaie si turnam in compozitie, alaturi de esenta de vanilie, omogenizand.
Punem jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt .
In cealalta jumatate adaugam cacaoa si turnam peste cealalta.
Dam la cuptorul preincalzit pentru 75 de minute ( verificam daca este coapta cu ajutorul unei scobitori).
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii