Se freaca cele 7 galbenusuri cu 5 linguri de zahar cu sarea si zaharul vanillat. Dupa omogenizare, se adauga untul moale la temperatura camerei si se
Se freaca cele 7 galbenusuri cu 5 linguri de zahar cu sarea si zaharul vanillat. Dupa omogenizare, se adauga untul moale la temperatura camerei si se amesteca bine. Apoi se toarna 1/4 l lapte, se adauga amoniacul si cele 9 linguri de faina si se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase. Se restoarna in restul de lapte amestecindu-se continuu. Separat, se bat spuma cele 7 albusuri cu 7 linguri de zahar, spuma se rastoarna peste prima compozitie amestecindu-se pina devine fluid. Intr-o tava inalta, unsa cu margarina si tapetata cu faina, se pune compozitia.
Dupa ce s-a racit complet, se pudreaza cu zahar pudra si se taie.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradEste o ciorba foarte buna de facut iarna cand avem zeama de varza.
Ciorba de oase cu zeama de varzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii