Se freaca cele 7 galbenusuri cu 5 linguri de zahar cu sarea si zaharul vanillat. Dupa omogenizare, se adauga untul moale la temperatura camerei si se
Se freaca cele 7 galbenusuri cu 5 linguri de zahar cu sarea si zaharul vanillat. Dupa omogenizare, se adauga untul moale la temperatura camerei si se amesteca bine. Apoi se toarna 1/4 l lapte, se adauga amoniacul si cele 9 linguri de faina si se amesteca bine sa nu se formeze cocoloase. Se restoarna in restul de lapte amestecindu-se continuu. Separat, se bat spuma cele 7 albusuri cu 7 linguri de zahar, spuma se rastoarna peste prima compozitie amestecindu-se pina devine fluid. Intr-o tava inalta, unsa cu margarina si tapetata cu faina, se pune compozitia.
Dupa ce s-a racit complet, se pudreaza cu zahar pudra si se taie.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii