Se scoate cu grija carnea de pe coaste a.i sa obtineti "o foaie" de carne, aproximativ de forma dreptunghiulara, cu lungimea de 20-25cm si cu un strat
Se scoate cu grija carnea de pe coaste a.i sa obtineti "o foaie" de carne, aproximativ de forma dreptunghiulara, cu lungimea de 20-25cm si cu un strat mai tare de grasime pe partea exterioara. Condimentati carnea cu sare si piper, rulati-o strans si puneti-o la rece. Se rade ghimbirul si usturoiul cat mai fin si se amesteca cu mierea si chimenul macinat. Se desfaceti ruloul de carne si se unge pe partea interioara cu pasta de miere, chimen si ghimbir. Rulati-l din nou, prindeti-l cu scobitori, ca sa nu se desfaca la copt si puneti-l intr-o tava cu ulei, sare, piper, vinul si frunzele de marin. Se tine tava la cuptor, la foc potrivit, pana cand ruloul se rumeneste uniform. In timpul coacerii stropiti din cand in cand ruloul cu zeama formata in tava.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePlacinta cu branza dulce si stafide este usor de facut, foarte gustoasa, iar aluatul se potriveste perfect si la placinta cu...
Prajitura cu branza dulce si stafide - Reteta videoPiersicutele intotdeauna nelipsite pe masa de Sarbatori…. si-n copilarie dar si acum.
PiersicuteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii