Gustoasa si sanatoasa
Intr-un bol, amestecam bine faina cu praful de copt si o lasam deoparte. Mixam ouale intregi cu zaharul, adaugam uleiul si mixam pana se incorporeaza, adaugam treptat si laptele apoi faina. Curatam merele, le dam pe razatoare, le stoarcem de suc si le punem la calit impreuna cu zaharul, amestecand mereu pentru a nu se arde. Dupa ce merele sunt calite, la sfarsit, se adauga si putina scortisoara (1 sau 2 lingurite). Tapetam o tava cu unt si faina, turnam jumatate din compozitie in tava si dam tava la cuptor pentru 10 minute. Scoatem tava din cuptor, se adauga merele calite si deasupra, se toarna restul de compozitie. Se mai coace inca 40 de minute la foc potrivit. Se scoate din cuptor si dupa racire, se orneaza cu frisca lichida care a fost mixata inainte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii