O reteta delicioasa a la mama acasa.
Ceapa o curățăm, o spălăm, o tăiem mărunt și o punem la călit. Când capătă o culoare aurie
adăugăm un dovlecel tăiat cuburi, ciupercile tăiate în jumătăți și le lăsăm la foc în jur de 25 de
minute. Adăugăm roșia tăiată cuburi și ardeiul tăiat tot cuburi. După încă 15 minute adăugăm
sosul de roșii, sosul tomat, sare, piper și oregano după gust. Într-o tigaie teflonată punem
fâșiile de dovlecel și le călim cu un pic de unt. Rulăm feliile de dovlecel și adăugăm compoziția
de legume. Poftă bună!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii