O reteta delicioasa a la mama acasa.
Ceapa o curățăm, o spălăm, o tăiem mărunt și o punem la călit. Când capătă o culoare aurie
adăugăm un dovlecel tăiat cuburi, ciupercile tăiate în jumătăți și le lăsăm la foc în jur de 25 de
minute. Adăugăm roșia tăiată cuburi și ardeiul tăiat tot cuburi. După încă 15 minute adăugăm
sosul de roșii, sosul tomat, sare, piper și oregano după gust. Într-o tigaie teflonată punem
fâșiile de dovlecel și le călim cu un pic de unt. Rulăm feliile de dovlecel și adăugăm compoziția
de legume. Poftă bună!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii