Chiftele cu spanac si naut

Dragostea ta pentru silueta

Portii
4
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie
Chiftele cu spanac si naut

Ingrediente

  • 1 conserva naut
  • 200 g spanac
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 3 linguri faina
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 100 g faina

Mod de preparare

Scurgem nautul de zeama, il trecem pe sub un jet de apa rece.

Il pisam cu blenderul, adaugam spanacul tocat (eu am avut de la congelator), patrunjelul tocat, usturoiul pisat, ceapa data prin razatoare si scursa bine de apa, faina si condimente dupa gust.

Amestecam bine, cu mainele umede formam chiftele, le trecem prin faina si pe prajim in uleiul incalzit sau le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori