Retete usoare de primavara
Se spala urzicile si se pun cu apa la fiert, se trage doar un clocot dupa care se opreste focul si se clatesc urzicile.
Se toaca buretii, ceapa, urzica, cateii de usturoi, se adauga sare, piper, cimbru, paine inmuiata in apa rece si stoarsa bine, faina de grau si se omogenizeaza compozitia.
Se fac chiftele in podul palmei si se prajesc in ulei incins pe ambele parti. Se servesc cu ketchup picant sau dulce dupa preferinte. Acest fel de mancare inlocuieste carnea foarte bine si sunt si foarte sanatoase. Sa aveti pofta si la pofta dragilor!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii