Clatitele de post cu legume sunt o mancare foarte satioasa si sanatoasa potrivita pentru zilele de post, dar nu numai. Clatitele cu legume pot fi si un aperitiv delicios.
Din faina, apa minerala, sare si piper se face un aluat pentru clatitele de post, dupa care se prajesc individual.
Legumele se curata de coaja si se taie bastonase. Marul se curata de cotor si se taie si el fideluta :).
Se face o marinata din otetul balsamic, miere, ulei de masline si sare dupa gust, cu care se amesteca legumele si se lasa 5 minute ca sa se patrunda.
Se umple fiecare clatita cu amestectul de legume si se ruleaza strans. Se poate taia in jumatate sau se poate servi ca atare.
Puteti opta si pentru o umplutura de legume prajite rapid la wok, adaugand si ciuperci, varza si frunze de patrunjel.
Clatitele de post cu legume se servesc ca si gustare sau aperitiv.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii