O reteta de post care dupa ce mananci te simti satul toata ziua!
1. Se pune faina intr-un castron impreuna cu sarea si apa si se framanta un aluat tare.
2. Se pun cartofii taiati rondele la fiert in apa cu sare.
3. Intr-o tigaie se caleste in ulei ceapa tocata marunt pana devine aurie.
4. Cand cartofii sunt gata se scurg de apa,se mixeaza impreuna cu ceapa prajita,se adauga 2-3 linguri de ulei,se condimenteaza dupa gust si se adauga la final patrunjel tocat.
5. Din aluatul framantat se intinde o plansa din care se decupeaza patrate ce se umplu cu compozitia de cartofi.
6. Coltunasii formati se aseaza pe un blat de lucru presarat cu faina.
7. Se pune o oala mare cu apa si sare la fiert,iar cand incepe sa clocoteasca se pun unul cate unul coltunasii.
8. Coltunasii se fierb 5-6 minute la foc mic.
9. Cand sunt gata se scot cu ajutorul unei palete si se servesc cu ceapa prajita.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii