O reteta de post care dupa ce mananci te simti satul toata ziua!
1. Se pune faina intr-un castron impreuna cu sarea si apa si se framanta un aluat tare.
2. Se pun cartofii taiati rondele la fiert in apa cu sare.
3. Intr-o tigaie se caleste in ulei ceapa tocata marunt pana devine aurie.
4. Cand cartofii sunt gata se scurg de apa,se mixeaza impreuna cu ceapa prajita,se adauga 2-3 linguri de ulei,se condimenteaza dupa gust si se adauga la final patrunjel tocat.
5. Din aluatul framantat se intinde o plansa din care se decupeaza patrate ce se umplu cu compozitia de cartofi.
6. Coltunasii formati se aseaza pe un blat de lucru presarat cu faina.
7. Se pune o oala mare cu apa si sare la fiert,iar cand incepe sa clocoteasca se pun unul cate unul coltunasii.
8. Coltunasii se fierb 5-6 minute la foc mic.
9. Cand sunt gata se scot cu ajutorul unei palete si se servesc cu ceapa prajita.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii