Cous-cous cu hribi este o mancare de post delicioasa, aratoasa pe care o vei prepara in orice zi, fie post sau nu. Poti sa o servesti ca si garnitura langa o friptura de porc sau ca si fel principal de mancare.
Legumele se curata, se spala si se taie marunt.
Hribii se curata, se spala si se fierb in apa cu putina sare.
Dupa ce au fiert se trec printr-un jet de apa rece, apoi se taie felii.
Intr-o tigaie incinsa cu putin ulei adaugam ceapa, morcovul,ardeiul,rosia ,hribii,sarea si lasam pe foc cateva minute pana se inmoaie toate legumele.
Intr-un vas mai mare adaugam cous cousul.
Fierbem 200 ml apa si adaugam peste couscous.
Lasam sa stea 5 minute, pana cand se absoarbe apa.
Stroprim cu putin ulei de masline si cu o furculita incepem sa amestecam in couscous pana se desface bob cu bob.
Adaugam legumele calite amestecand foarte bine, lasam vasul acoperit cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele, apoi putem servi.
Pofta buna!
Cous-cous cu hribi este o mancare de post delicioasa.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii