Retete de vara.
Eu am folosit un ardei gras rosu, 20 de ciuperci, 2 cepe albe, un dovlecel zucchini. Am spalat cipercile si le-am indepartat coditele. Am taiat zucchini felii, iar ceapa si ardeiul bucati mai maricele.
Am facut un sos din 3 linguri ulei de masline, o lingurita miere, zeama de la o jumatate de lamaie mica, o ligurita boia dulce, sare, rozmarin si oregano.
Am asezat legumele pe betele de frigarui, apoi cu ajutorul unei pensule le-am uns cu sosul pregatit.
Am asezat frigaruile pe grill la foc mediu, intorcandu-le periodic.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii