Este foarte buna fasolea preparata in acest mod, va recomand reteta.
Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in doua-trei ape, apoi se pune la fiert intr-o cratita cu apa. Dupa ce da in cateva clocote, se ia de foc, se acopera cratita cu un capac si se lasa fasolea sa se umfle cel putin o ora. Dupa aceea, fasolea se clateste in apa rece intr-o sita, apoi se pune din nou la fiert in alta apa curata, impreuna cu putina sare. Pe parcursul fierberii, se completeaza cu apa, daca este necesar. Dupa ce boabele au fiert bine si incep sa se zdrobeasca, se ia cratita de pe foc si se lasa fasolea sa se racoreasca. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Fasolea se da prin robotul de bucatarie, apoi se amesteca cu ceapa si uleiul. Se serveste rece, intinsa pe paine. Se poate servi cu rosii.
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii