Este o mancare dietetica, insa totodata foarte gustoasa si sanatoasa
Conopida, brocoli si andiva se oparesc si apoi se asaza in tava tapetata cu hartie de copt.
Cartofii si morcovii se curata, se taie cuburi mari si se fierb 15 minute .
Dupa ce s-au fiert cartofii si morcovii, se adauga in tava langa celelalte legume.
Se adauga si ardeiul taiat rondele, ciupercutele , ceapa si usturoiul.
Toate se stropesc cu ulei de masline si se introduc la cuptor timp de 15 minute pana ce capata culoare aurie.
Se servesc cu salata verde !!!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii