Un pranz usor si sanatos cu mancare de masline si mazare, alaturi de salata de legume si paine prajita.
Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei incins, apoi se adauga morcovul taiat rondele, sare, piper, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba aprox 10 minute. Cand scade apa, adaugam maslinele si mazarea si mai adaugam apa, cat sa acopere doua degete. Lasam sa fiarba aprox 20 de minute. Pentru a pregati sosul, adaugam in mancare, 2 linguri cu bulion si cateva frunze de dafin. Apoi, punem o lingurita cu faina, intr-o cescuta cu apa calda si amestecam bine. O punem prin strecuratoare peste mancare, pentru a evita faina nedizolvata. Se mai lasa sa fiarba cateva minute, apoi se ia focul. Se decoreaza cu patrunjel proaspat si cateva felii de lamaie. Se serveste cu salata de legume si paine prajita. Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2017/02/mancare-de-primavara-cu-masline-si.html

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii