Retete dietetice
Se curata prazul, se toaca si se pune la calit, adaugam 1/2 morcov ras, pastarnacul taiat cubulete, gogosarul tocat si ciupercile taiate felii si le lasam sa fiarba in suc propriu; adaugam sare, tarhon si oregano. Cand ramane doar uleiul si sucul a scazut, oprim focul.
Intr-o oala, punem orezul la fiert cu apa, sare si 1/2 morov ras si fierbem la foc potrivit. Cand totul este gata, ungem un castronel cu ulei si punem o lingura de orez, o lingura de legume, o lingura de orez si iar o lingura de legume si continuam pana se umple castronelul; il lasam sa se raceasca putin si il rasturnam pe un platou.
Il ornam cu gogosari in sos. Sa aveti pofta dragilor!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii