Retete dietetice
Se curata prazul, se toaca si se pune la calit, adaugam 1/2 morcov ras, pastarnacul taiat cubulete, gogosarul tocat si ciupercile taiate felii si le lasam sa fiarba in suc propriu; adaugam sare, tarhon si oregano. Cand ramane doar uleiul si sucul a scazut, oprim focul.
Intr-o oala, punem orezul la fiert cu apa, sare si 1/2 morov ras si fierbem la foc potrivit. Cand totul este gata, ungem un castronel cu ulei si punem o lingura de orez, o lingura de legume, o lingura de orez si iar o lingura de legume si continuam pana se umple castronelul; il lasam sa se raceasca putin si il rasturnam pe un platou.
Il ornam cu gogosari in sos. Sa aveti pofta dragilor!
Cornulete cu mac sunt fragede si aromate, umplute cu mac aromat din abundenta sunt o reteta perfecta pentru Craciun....
Cornulete cu mac de CraciunSarmalele fierte in oala de lut au un gust deosebit si cu siguranta sunt preferatele tuturor.
Sarmale fierte in oala de lut1. Condimentele se vor pune macinate fin, combinate dupa gust. 2. Tot materialul se trece prin masina de tocat, cu sita cu...
Caltabos (reteta din cartea Silviei Jurcovan)Ideal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeSe pune untul intr-o cratita emailata, pe foc mic. Se adauga faina in ploaie, amestecand mereu pentru a se omogeniza bine. Se...
Sos „Robert"Se curata merele si se dau pe razatoarea mare, intr-un castron. Se adauga ouale intregi si se amesteca. Se pune zaharul,...
Prajitura simpla cu nuci si merePrajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsReteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.
Tort Diplomat
Comentarii