Pastele de spanac cu legume sunt pur si simplu delicioase. O explozie de culori si arome, o mancare de post delicioasa si usor de preparat.
Curata dovleceii si morcovul, spala-i si taie-i julien.
Opareste in apa cu sare mazarea si fasolea verde rupta bucati dupa care scurge-le de apa.
Taie si ceapa solzisori, caleste-o in uleiul de masline, adauga legumele si caleste-le la foc mare cateva minute. Adauga supa de legume, condimenteaza cu sare si piper dupa gust, da focul la mic si fierbe putin legumele.
Intre timp fierbe pastele al dente dupa indicatiile de pe pachet.
Adauga rosiile taiate in doua peste legume dupa ce supa de legume a scazut. Lasa-le pana se inmoaie.
Scurge pastele de apa, adauga-le in tigaia cu legume, adauga frunzele de menta si porumbul si sare si piper dupa gust.
Serveste pastele de spanac cu legume imediat. Poti adauga si bucati de tofu.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii