Pastele de spanac cu legume sunt pur si simplu delicioase. O explozie de culori si arome, o mancare de post delicioasa si usor de preparat.
Curata dovleceii si morcovul, spala-i si taie-i julien.
Opareste in apa cu sare mazarea si fasolea verde rupta bucati dupa care scurge-le de apa.
Taie si ceapa solzisori, caleste-o in uleiul de masline, adauga legumele si caleste-le la foc mare cateva minute. Adauga supa de legume, condimenteaza cu sare si piper dupa gust, da focul la mic si fierbe putin legumele.
Intre timp fierbe pastele al dente dupa indicatiile de pe pachet.
Adauga rosiile taiate in doua peste legume dupa ce supa de legume a scazut. Lasa-le pana se inmoaie.
Scurge pastele de apa, adauga-le in tigaia cu legume, adauga frunzele de menta si porumbul si sare si piper dupa gust.
Serveste pastele de spanac cu legume imediat. Poti adauga si bucati de tofu.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii